fbpx

Binnen 10 werkdagen geïnstalleerd

Binnen 10 werkdagen geïnstalleerd

HomeShopInstallatieAfbeeldingenVerhuizenContact Winkelwagen

LaderThuis.nl installaties

Met ruim 15 jaar ervaring in de elektrotechniek en onze uitgebreide kennis op het gebied van huis-, tuin- en straatbewerking is LaderThuis.nl dus de installatiespecialist binnen de branche.

LaderThuis.nl voert de installaties uit. Onze installaties zijn altijd vakkundig, gecertificeerd en binnen 2 weken uitgevoerd!

Installaties door heel Nederland

Laderthuis.nl voert installaties uit door heel Nederland. Door onze grote capaciteit aan installateurs is het mogelijk om elke installatie binnen 2 weken te realiseren!

Installaties binnen 10 werkdagen!

Geen zin om lang te wachten op jouw laadpaal? Door ons grote installatienetwerk kunnen wij jouw installatie al binnen 10 dagen uitgevoerd hebben.

“Een installatiespecialist”

LaderThuis is opgericht door installateurs die zich hebben gespecialiseerd in het installeren laadpunten. Met ruim 15 jaar ervaring in de elektrotechniek en onze uitgebreide kennis op het gebied van huis-, tuin- en straatbewerking is LaderThuis.nl dus de installatiespecialist binnen de branche.

Onze werkwijze

1
Aanvraagformulier

Je vult een kort formulier in ter voorbereiding van het intakegesprek

2
Intakegesprek

Samen met één van onze professionals overleg je wat de beste optie is

3
Afspraak maken

Er wordt een datum vastgesteld en je krijgt een algemene uitleg

4
Installatie

Wij voeren de installatie uit als afgesproken


Kosten van een installatie

Elke installatie is uniek, elke consument of organisatie heeft namelijk haar eigen situatie en wensen.

De belangrijkste prijsbepalers voor de installatie:

 • De afstand tussen de laadpaal en de meterkast
 • Te verrichten graaf- en straatwerkzaamheden
 • Eventuele aanpassingen aan de meterkast

Offerte

=

factuur

Garantie

(Indien de situatie is zoals beschreven)

Weten wat wat een laadpaal aanleggen voor jou kost?

Extra kosten?

LaderThuis.nl zet zich 100% in voor een transparante & eerlijke service. Daarom zullen wij geen extra kosten rekenen op een offerte (mits de situatie goed is geschetst). Zaken als bekabeling, graaf- en straatwerk en het schoonmaken van de werkplek zijn allemaal inbegrepen bij de installatiekosten!

Onze installateurs nemen bij aankomst de situatie nog eens goed met u door. De installateurs beginnen pas met de klus als alles duidelijk is besproken en overeenkomt met de gemaakte afspraken.

Een laadpaal met installatie aanvragen?

Neem een kijkje in onze shop, kies een model en vraag een installatie aan!

Geen idee welke laadstations passen bij jouw situatie en wensen? Wanneer jij het offerteformulier invult kunnen wij jou gemakkelijk adviseren!

Verloop installatie

Wanneer wij bij u langskomen voor de installatie van uw laadpaal zal ten eerste de hele situatie met je worden doorgenomen.

Onze installateur kijkt bij deze schouwing of de installatie volgens jouw wensen mogelijk is. Ook zoeken we naar eventuele verassingen en problemen.

Wanneer de voorbereiding geregeld is gaan onze installateurs van start met de installatie. Vaak beginnen wij met het boren van de gaten en het trekken van de kabels.

Wanneer de installatie geregeld is wordt alles netjes afgewerkt; kabels worden vastgemaakt, tuingrond wordt netjes aangeharkt, stoepen worden aangeveegd en binnen wordt er gestofzuigd.

Als alles geregeld is krijgt de eigenaar van de geïnstalleerde laadpaal een complete uitleg over de laadpaal.

Heb je vragen over onze werkwijze?

Installatie op kantoor

Ook bij u op kantoor kunnen wij laadoplossingen installeren. Wij installeren laadpalen waarbij de gemaakte kosten automatisch verrekend kunnen worden aan klant, werknemer of bezoeker.

Waarom een laadpaal bij uw organisatie?

 • Jouw organisatie draagt bij aan een schonere wereld
 • Je organisatie onderscheidt zich van de concurrentie met deze service
 • Jouw bedrijf wordt interessanter voor bedrijven met elektrisch wagenpark
 • Jouw bedrijf is zichtbaar op verschillende laad-apps en navigatiesystemen
 • Een laadpaal versterkt de duurzame uitstraling van jouw bedrijf

Gratis consultancy

Laat je adviseren door onze experts

Wij zijn op maandag t/m zondag van 8:00 tot 18:00 telefonisch bereikbaar. Wij proberen jouw WhatsApps, mailtjes en telefoontjes zo snel mogelijk te beantwoorden!

  Google reviews LaderThuis.nl

  Jos Atteveld
  5.0

  Installateurs van LaderThuis hebben vandaag een Alfen Eve single PRO-LINE laadinstallatie naar onze volle tevredenheid geïnstalleerd. De installateur had nog een goed advies om in de meterkast een beter functionerende aardlekschakelaar te plaatsen. Alles is correct uitgevoerd. Onze complimenten voor dit bedrijf.

  Pieter V Oostrum
  5.0

  Alles snel en netjes gereged .En zeker niet te duur .

  F.P. van der Horst
  5.0

  Zeer snelle en deskundige installateurs. Vriendelijk en beleefd en ruimen alles weer netjes op.

  Niek van Erk
  5.0

  Snelle service, meerdere opties besproken en binnen 4 dagen geplaatst. Netjes volgens afspraak en zeer kundige installatie.

  Rudi van Dam
  5.0

  Ik heb een Wallbox Pulsar Plus gekocht. De reden dat ik 5 sterren geef is door de sportieve en uitstekende service: hoewel ik dacht dat het gewoon een scherpe aanbieding was, bleek de prijs eigenlijk fout. Na wat contact gewoon voor de prijs gekregen en de volgende dag al bezorgd. Netjes!

  Rik Dubbink
  5.0

  duidelijke afspraken. Flexibiliteit in de planning en daarna een snel en gedegen team dat de installatie uitvoerde. Goede voorlichting en uitleg en netjes alle troep opgeruimd. Een goed voorbeeld! Zeker aan te raden als je een laadinstallatie wil aan laten leggen.

  Rick Overmars
  5.0

  Snel en vakkundig geinstalleerd door aardige mensen die weten waar ze het over hebben. Komen ook met goede suggesties om mijn meterkast te verbeteren en hebben direct een stroomleiding door de tuin getrokken voor verlichting.

  Pieter Achterberg
  5.0

  Uitstekend werk en nette plaatsing van mijn Ratio smart laadbox. Het bleek achteraf nogal complex vanwege de inhoud van onze oude meterkast, maar het team heeft het prima gefixt. Aanrader !

  David van de Kerke
  5.0

  Laderthuis.nl heeft binnen een week een lader bij ons thuis geïnstalleerd. Alles aan dit bedrijf is goed. De service, het advies, het contact en de daadwerkelijke installatie zijn erg goed voor elkaar. De installatie verliep snel en kundig. Zelfs na afloop even met de stofzuiger door de hal om wat troep weg te halen. Echt top! Zeker aan te raden.

  Dineke de Jonge
  5.0

  Top werk geleverd, heel fijn dat jullie zo meedenken qua plaatsen. Ook het installeren van extra’s zoals apps hebben ons enorm geholpen! Nemen alle tijd voor nette afwerking. Bedankt!

  Ook een review achterlaten?

  Open WhatsApp
  1
  WhatsApp ons je vragen!
  Wij staan 24/7 voor jou klaar op WhatsApp!

  ❓ Stel je vraag
  📄 Vraag gemakkelijk een offerte aan
  📲 Stuur ons je op- en aanmerkingen